Električni panelni radiatorji za bivalne prostore in pisarne

električni panelni radiatorji

Nimate prostora za ureditev kotlovnice oziroma v vašem objektu ni mogoče urediti centralne kurjave ali talnega gretja? Morda vaš objekt sploh nima dimnika, zato ogrevanja ni mogoče urediti s pomočjo peči na olje, drva ali pelete? Ali pa bi želeli ogrevanje urediti le v delu objekta, zato iščeelektičte čim bolj enostavno in čim bolj cenovno ugodno rešitve za to? Električni panelni radiatorji Glamox so kot ustvarjeni v ta namen. 

Treba je izbrati najboljši način ogrevanja za svoje potrebe 

Električni panelni radiatorji predstavljajo eno od rešitev za ogrevanje, ki se vedno pogosteje uporablja v ta namen. Elektrika namreč iz več razlogov predstavlja odličen vir energije, ki se ga da zelo dobro uporabiti tudi za ogrevanje. Sploh pa to postaja zanimiva možnost tudi zaradi cen drugih energentov, ki nenehno rastejo, zato stroški ogrevanja postajajo vse višji in višji. A to nikakor ni edini razlog, zakaj se vam splača odločiti za elektriko. Poleg tega obstajajo še druge prednosti takšnega načina ogrevanja, kot so: 

  • najhitrejši način za ureditev ogrevanja, 
  • enostavna namestitev sistema brez kakršnih koli dodatnih gradbenih del ali kakršnih koli dodatnih stroškov, 
  • možnost ureditve takšnega ogrevanja tudi tam, kjer drugih načinov ogrevanja ni mogoče urediti, 
  • idealen način ureditve ogrevanja samo za del objekta, stanovanje ali pisarno v njem, 
  • veliko udobje in enostavnost upravljanja sistema, 
  • takšen način ogrevanja ne potrebuje nobenega vzdrževanja, 
  • zelo visoka energetska učinkovitost takšnega gretja. 

Imate še kakšno vprašanje o ogrevanju na elektriko? 

električni stenski radiatorji Glamox

Ogrevanje na elektriko je gotovo nekaj, kar bo v prihodnosti postalo še bolj popularno. Vedno več ljudi se namreč zaveda, da nima smisla zapravljati za zapletene ogrevalne sisteme, ki predstavljajo zelo veliko investicijo ter veliko vzdrževanja, hkrati pa vodijo tudi v odvisnost od samo enega energenta. Električni panelni radiatorji v tem smislu omogočajo veliko fleksibilnost. Začetna investicija za ureditev takšnega ogrevanja je s stroškovnega in časovnega vidika zelo nizka, z njimi pa se lahko začnete ogrevati takoj. Zato predstavljajo dobro rešitev tako za tiste, ki iščejo nov način ogrevanja v objektu, kjer za ogrevanje še ni ustrezno poskrbljeno, kot za tiste, ki sicer že uporabljajo nek učinkovit ogrevalni sistem, vendar bi si želeli poskrbeti še za alternativo, ki bi jim omogočila večjo fleksibilnost pri ogrevanju – torej to, da lahko kombinirajo dva energenta med seboj ter tako niso odvisni samo od enega načina gretja.