Kako odpreti Skrill račun?

Bi si želeli imeti spletno oziroma e-denarnico, ki se lahko uporablja za plačevanje na internetu ali nakazila denarja? Teh je danes že kar nekaj, a najbolj znana še vedno ostaja Skrill. Zaradi tega se zanjo tudi odloča največ ljudi po vsem svetu, saj omogoča zanesljivo in varno storitev, poleg tega pa je na voljo tudi partnerski program za Skrill, s pomočjo katerega lahko še dodatno zaslužite.

Kaj je spletna ali e-denarnica?

Spletna ali e-denarnica je odlična rešitev za vse, ki veliko nakupujete na spletu, polagate denar na druge račune ali uporabljate PayPal. Najbolje pri njej ni le to, da se lahko uporablja za internetna in vsa druga plačila na popolnoma varen način, ampak tudi to, da je takšna e-denarnica popolnoma brezplačna, zaračuna se le provizija pri posameznih transakcijah. Njena uporaba je popolnoma varna in enostavna. Skrill se tako vsekakor splača imeti!

Odpiranje Skrill računa

Če želite odpreti Skrill račun oziroma začeti uporabljati virtualno e-denarnico, se boste morali najprej registrirati s pomočjo svojega elektronskega naslova in ostalih osebnih podatkov na spletni strani ponudnika te storitve, kjer vse podatke vnesete v obrazec za registracijo. Registracija je zelo enostavna in vam ne bo vzela prav veliko časa.

Po registraciji pa morate svoj račun še verificirati. To je pomemben korak, brez katerega vaše spletne denarnice ne boste mogli uporabljati. To lahko storite s pomočjo osebne izkaznice ali potnega lista, torej osebnega dokumenta, na katerem so vaši osebni podatki ter fotografija.

Prav tako pa bo za verifikacijo računa potreben še dokument, ki potrjuje naslov vašega prebivališča (na primer kakšno položnico ali bančni izpisek). Po verifikaciji pa lahko račun začnete brezskrbno uporabljati, si nanj nakažete denar, opravite kakšno nakazilo itd.

Partnerski program za Skrill

Še boljša novica pa je ta, da obstaja tudi affiliate oziroma partnerski program za Skrill. Ko boste odprli svojo e-denarnico, se torej prijavite še v affiliate program. Izgubiti nimate nič, lahko le pridobite oziroma dodatno zaslužite. Več o njem si lahko preberete na spletni strani paynura.com, kjer se lahko tudi registrirate. To se vam zagotovo splača, zato ne odlašajte, ampak se registrirajte in ga začnite uporabljati še danes!