laboratorij, laboratorijska oprema

Laboratorijska oprema – vse na enem mestu

laboratorij, laboratorijska opremaKje v Sloveniji se lahko dobi kakovostna laboratorijska oprema priznanih proizvajalcev, na katero se lahko zanesete? Kje jo kupiti, da boste deležni profesionalnega in strokovnega svetovanja ter pomoči pri izbiri? Poleg tega pa jo je pametno kupiti tam, kjer dobiti tudi možnost enostavnega in hitrega umerjanja oziroma kalibriranja, pomoč pri montaži, pa tudi možnost servisiranja ter ostalih storitev, ki bi jih morda potrebovali na dolgi rok. Dejstvo je namreč, da je vzdrževanje opreme pomemben del delovanja vsakega laboratorija.

V Ljubljani deluje podjetje Semlab, ki je prava izbira za vse, ki želijo opremiti laboratorij v skladu z najvišjimi standardi. Pri njih se lahko dobi medicinska in laboratorijska oprema kakovostne izdelave, ki ustreza tudi najzahtevnejšim uporabnikom. Med opremo, ki je na voljo v njihovi ponudbi, so različni sterilizatorji in avtoklavi, procesni analizatorji, naprave za filtracijo in pripravo vode, demi naprave, filtri, naprave za vzdrževanje sistemov za ogrevanje, hladilna tehnika, laboratorijsko pohištvo, digestoriji, sušilniki, CO2 inkubatorji, dozirna tehnika in še veliko drugih produktov.

Pri njih lahko dobite vse na enem mestu – ne le vse naštete izdelke, temveč tudi ustrezno pomoč, svetovanje in servisiranje. Poleg tega izvajajo tudi monitoring, kalibracijo, validacijske postopke, tlačne poskuse in podobno ter tako poskrbijo, da je vsa vaša laboratorijska oprema v brezhibnem stanju ter pripravljena za nemoteno in varno uporabo.

V podjetju skrbijo tako za dobavo vseh naštetih izdelkov in opreme kot tudi za svetovanje pri nakupu. Z njimi se lahko posvetujete o tem, kako opremiti laboratorij oziroma katero opremo kupiti glede na področje dela, ki ga opravljate. Opremo je namreč vedno treba izbirati glede na vaše specifične potrebe in zahteve.

Vso opremo v prodajnem programu zelo dobro poznajo, saj se ukvarjajo tudi z njenim vzdrževanjem in servisiranjem. Prav zaradi tega točno vedo, kako se obnese v praksi, kakšne so njene prednosti in morebitne pomanjkljivosti za določen tip dela, koliko stanejo rezervni deli in kako hitro se jih lahko dobi, pa tudi to, kako dolga je življenjska doba posameznega kosa opreme ali pripomočka.