maderoterapija

Maderoterapija – masaža proti celulitu

Maderoterapija je posebna masaža proti celulitu, ki velja za zelo učinkovito, poleg tega pa lahko z njo celulit odpravite na naraven in prav nič invaziven način, kar je še dodatna prednost te odlične metode. V članku vam predstavljamo, za kakšno metodo gre in kako se jo izvaja. Tako boste dobili vse potrebne informacije, ki vas bodo zagotovo prepričale v to, da gre za metodo, ki se jo splača preizkusiti!

Kaj je maderoterapija?

Gre za posebno obliko masaže, ki je namenjena proti celulitu ter za preoblikovanje telesa. Ta naravna metoda je pri tem presenetljivo učinkovita in rezultati se pokažejo že po nekaj obiskih. Sicer je priporočljivo, da terapijo obiščemo vsaj desetkrat, saj je to optimalno, spremembe pa se običajno pokažejo že pred tem. Nekateri jo imenujejo tudi wood terapija, saj se pri masaži uporabljajo različno oblikovani leseni pripomočki.

Masaža proti celulitu, ki poskrbi za sproščanje

Takšna terapija pa je lahko tudi zelo prijetna in sproščujoča, saj gre pravzaprav za masažo. Na telo se najprej nanese olje, kot pri vsaki drugi masaži, nato pa se za masiranje uporablja lesene valjčke oziroma druge lesene pripomočke, ki so oblikovani prav v ta namen. Intenzivni pritiski na dele telesa s pomarančno kožo ali celulitom spodbudijo prekrvavitev oziroma stimulirajo limfno drenažo, kar blagodejno vpliva na telo. S tem se namreč iz telesa sproščajo tudi toksini, zmanjša pa se tudi celulit.

Prednosti takšne masaže so:

  • popolnoma naraven anticelulitni tretma,
  • sproščanje telesa,
  • intenzivna stimulacija limfne drenaže,
  • zmanjševanje obsega stegen,
  • sproščanje mišične napetosti,
  • izboljšanje videza kože,
  • odpravljanje celulita,
  • sproščanje toksinov iz telesa,
  • relaksacijski učinek.

Odpravite celulit na naraven način!

Maderoterapija je prava izbira, če si želite opraviti celulit na naraven način. Če imate težave s celulitom oziroma s pomarančno kožo ter bi želeli zmanjšati maščobne obloge na svojem telesu, se vam to terapijo oziroma masažo vsekakor splača preizkusiti. Že po nekaj obiskih boste na svojem telesu namreč opazili spremembe, ki vas bodo zagotovo navdušili. Izkušnje zadovoljnih strank s to metodo so zelo pozitivne, zato se vam jo splača preizkusiti tudi vam.