Za shranjevanje razsutega tovora je najboljša big bag vreča

Big bag vreča prepriča s svojo fleksibilnostjo in drugimi lastnostmi, zaradi katerih predstavlja najboljšo rešitev za shranjevanje razsutega tovora. Ravno zaradi tega se uporablja v številnih panogah, zaradi česar obstajajo tudi njene različne izvedbe – od takšne, ki ima odprtini tako zgoraj kot spodaj, do takšne z ročaji v kotih, takšne, ki ohranjajo pravokotno obliko ipd.  

Za shranjevanje in transport vseh vrst razsutega tovora 

Big bag vreča je namenjena shranjevanju različnih vrst tovora – predvsem tistega v razsutem tovoru. Tako je primerna za shranjevanje peska, soli, cementa, lesa, drv, peletov, zemlje, kamnov, drobnih predmetov in različnih drugih vrst razsutega materiala. Ker je lahko narejena tudi iz materiala, ki ustreza higienskim standardom v živilski industriji, se lahko uporablja tudi za shranjevanje ali prevoz različnih živil, kot so na primer žita (pšenica, koruza v zrnju, ječmen ipd.). 

Ravno tako pa je na izbiro tudi takšna, v katero je mogoče shraniti okolju škodljive snovi, torej obstaja big bag vreča skorajda za raznolike zahteve. Pri tem lahko izbirate tudi med različnimi dimenzijami ter ostalimi lastnostmi, kot so na primer namestitev ročajev ali način praznjenja in polnjenja. Ročaji oziroma zanke omogočajo lažje dvigovanje, kar je možno opraviti kar s pomočjo viličarja, kar močno olajša rokovanje z njo, pa tudi sam postopek polnjenja in praznjenja.  

https://www.intercommerce.si/sl/katalog/big-bag

Ker omogoča tudi shranjevanje v višino – ko je polna, se jih lahko postavi druga na drugo, to omogoča tudi prihranek prostora pri skladiščenju ali transportu, kar je še en razlog več, zakaj gre za eno najboljših rešitev v ta namen. Drug pomemben razlog pa je njena vsestranskost, saj se lahko uporablja v številne namene, pa tudi praktičnost in trpežnost. Da gre za trpežno pakirno in shranjevalno rešitev dokazuje tudi to, da se brez težav uporabi tudi večkrat, kar je še dodaten plus, zaradi katerega se jo splača izbrati. 

Odlične lastnosti in velika praktičnost 

Big bag vreča ima vrsto odličnih lastnosti, zaradi katerih predstavlja najboljšo možnost za shranjevanje razsutega tovora. Med njenimi lastnostmi so: 

  • primernost tako za skladiščenje kot transport, 
  • visoka trpežnost materiala, 
  • okolju prijazen material, ki ni škodljiv zdravju, 
  • velika fleksibilnost, 
  • hitro polnjenje in praznjenje, 
  • enostavna uporaba, 
  • možnost večkratne uporabe, 
  • možnost nalaganja ene na drugo ter s tem shranjevanja v višino, 
  • ugodna cena, 
  • velika izbira možnosti in celo možnost individualne izdelave po meri kupca.