Dizajnerski radiatorji navdušujejo notranje oblikovalce

Notranji oblikovalci in arhitekti so imeli nekoč velik problem, kako v prostoru poskrbeti za učinkovito ogrevanje, ki pa bo tudi estetsko. Nekdanji radiatorji namreč niso bili prav nič lepi, pogosto pa so bili še zelo veliki in nepraktični. Zaradi tega jih je marsikdo poskušal skriti na razne načine, vendar pa so bili zaradi tega lahko manj učinkoviti. To se je danes na srečo že spremenilo, saj se na trgu najdejo tudi zelo lepi dizajnerski radiatorji, ki so na voljo v različnih oblikah in barvah.

Morda ste jih že kdaj videli v kakšni reviji, v kateri predstavljajo kakovostno arhitekturo in notranje oblikovanje, ter si zaželeli, da bi imeli nekoč takšnega tudi vi. To je vsekakor možno, saj so vam dandanes odlični dizajnerski radiatorji na voljo po dostopnih cenah. Med njimi je na primer precej znana skandinavska blagovna znamka Glamox, ki združuje sodobno tehnologijo in odlično funkcionalnost s prvovrstnim dizajnom.

Estetika in varčnost ob enem

Njihovi radiatorji vsekakor navdušujejo tako priznane arhitekte kot notranje oblikovalce, saj so prejeli kar nekaj nagrad za kakovostno oblikovanje. Poleg tega pa navdušujejo tudi vse, ki si želijo ogrevati čim bolj varčno. Porabijo namreč zelo malo električne energije, kar pomeni, da niso odlični le kar se tiče dizajna, ampak tudi kar se tiče kvalitete.

Zasnovani so z mislijo na končnega uporabnika in na to, da bo ta z njihovo uporabo čim bolj zadovoljen tako z vidika udobja kot z vseh drugih vidikov. Zaradi svoje estetske vrednosti se lepo podajo k različni opremi ter pohištvu in je mogoče z njimi opremiti praktično kateri koli prostor, saj je v ponudbi veliko različnih modelov.

Najboljša ponudba v Sloveniji!

Najboljša novica pa je, da se lahko dizajnerski radiatorji Glamox kupijo tudi v Sloveniji in da so njihove cene za takšno prvovrstno kvaliteto in odličen dizajn zelo dostopne. Ogledate si jih lahko na spletni strani silenos-ogrevanje.si, kjer vas čakajo modeli, ki vas bodo tako s svojo obliko kot z učinkovitostjo gotovo navdušili!