Essentiq Cosmetics – naravna organska kozmetika

Narava ponuja toliko čudovitih izvlečkov, v katerih se skrivajo sestavine, iz katerih je možno izdelati prvovrstne kozmetične izdelke. Prav to vam odkriva Essentiq Cosmetics – naravna organska kozmetika iz Slovenije, v kateri boste našli same naravne sestavine. Ta blagovna znamka kozmetike je namreč nastala z mislijo na naravo in na to, kako lahko z naravnimi sestavinami izboljšamo naravno ravnovesje kože, ji povrnemo sijaj in naredimo bolj prožno in mladostno.

Za to, da bi bila naša koža videti lepo in mladostno ter zdravo, ni treba nobenih posebnih lepotnih tretmajev, ampak je dovolj že redna nega z naravnimi sestavinami. Te namreč v sebi skrivajo pravo bogastvo esencialnih izvlečkov, vitaminov, mineralov in drugih sestavin, ki jih naša koža potrebuje za to, da zasije v vsej svoji lepoti.

Žal je tako, da je danes naša hrana pogosto osiromašena, torej je v njej veliko manj vitaminov in drugih pomembnih hranilnih snovi, kot jih je bilo nekdaj. To pa se zelo pozna tudi na naši koži. Dodatno jo obremenjuje tudi suh zrak, pa klimatske naprave, onesnaženo okolje, smog, vroči sončni žarki z UV sevanjem in vsi drugi dejavniki, med katerimi nikakor ne smemo pozabiti na stres.

Facial Care Products

https://essentiq-cosmetics.com/facial-care/

Velikokrat na to pozabimo oziroma koži ne nudimo vse potrebne podpore in je ne negujemo dovolj, niti jo pred vsemi omenjenimi dejavniki ne zaščitimo. Potem pa smo marsikdaj presenečeni, ko se pojavijo težave s kožo, ta postane občutljiva, pojavijo se akne, rdečica, srbečica, izpuščaji, morda tudi alergije. Če v takem trenutku uporabimo nek konvencionalni kozmetični izdelek, ta lahko stanje le še poslabša, saj deluje preveč agresivno.

Alarmantnega stanja namreč ne moremo popraviti čez noč, ampak se moramo sanacije kože lotiti postopoma in premišljeno, predvsem pa dobro premisliti, kaj ji z določenim izdelkom, ki ga nanašamo nanjo, sploh nudimo. Z neko generično in nekakovostno kremo lahko le zamašimo pore in povzročimo še več težav, česar si vsekakor ne želimo. Bolje je poseči po izdelkih iz naravnih sestavin, ki so morda res nekoliko dražji, a dajejo tudi veliko boljše rezultate. Essentiq Cosmetics – naravna organska kozmetika je torej prava izbira za vas, saj so njihovi produkti res odlični.