električni radiator

Električni radiator s prvovrstnim delovanjem

Če želite kupiti električni radiator prvovrstne kvalitete, potem izberite Glamox – znamko, ki bo zagotovo izpolnila vsa vaša pričakovanja ali jih še presegla. Njihovi grelniki namreč delujejo odlično, zaradi česar je z njimi možno zelo dobro poskrbeti za ogrevanje. Nudijo visoko stopnjo udobja, so enostavni za uporabo ter energetsko učinkoviti, poleg vsega naštetega pa imajo še dolgo življenjsko dobo, kar je še ena pomembna prednost, ki jo velja omeniti.

Visoka stopnja udobja in učinkovitosti

Električni radiator je zagotovo veliko več kot le naprava za ogrevanje. Če želimo, da bi bila takšna naprava praktična za uporabo, mora nuditi čim višjo učinkovitost. Obenem pa je zelo pomembno tudi, kakšno stopnjo udobja nudi – z njo mora biti učinkovito ogrevanje enostavno in hitro. Ravno vse to pa je tisto, kar odlikuje znamko Glamox in vse njene modele, ki se razlikujejo po moči, dimenzijah, obliki in drugih lastnostih, vendar pa jih združujeta prav visoka stopnja udobja in učinkovitost, pri kateri so preprosto neprekosljivi.

Ustrezna moč za ustrezno učinkovitost

Če želimo, da bi bil električni radiator dovolj učinkovit, je treba izbrati ustrezno moč. Grelniki Glamox so zaradi tega na voljo v različnih izvedbah, katerih glavna razlika pa je ravno moč ogrevanja. Podatek o moči nam pove, kako močno bo grelna naprava grela prostor, zato gre za enega najbolj pomembnih podatkov, ki jih je treba preveriti pred nakupom. Če vas pri izbiri grelnika z večjo močjo skrbi njegova poraba, pa je treba povedati tudi to, da so grelniki znamke Glamox izredno varčni. Njihov grelnik z določeno močjo tako porabi kar do 35 % manj energije kot kak drug električni radiator z enako močjo. Torej njihovi grelniki niso učinkoviti le pri samem ogrevanju, temveč so tudi energetsko učinkovito zasnovani – torej so energetsko varčni in za svoje delovanje porabijo manj energije.

Dovršenost izdelave in dodatne funkcije

Vsak električni radiator Glamox je nekoliko drugačen, a prav vsem je skupno to, da so dovršeno izdelani in da imajo številne dodatne funkcije, zaradi katerih je njihova uporaba še bolj varčna, še bolj enostavna, učinkovita in udobna. Tako lahko vsak model kupite v osnovni izvedbi ali pa se odločite za takšnega z raznimi naprednimi funkcijami, kot so na primer:

  • senzorji za zaznavanje odprtih oken in vrat,
  • senzorji za zaznavanje prisotnosti oseb v prostoru,
  • možnost tedenskega programiranja ogrevanja vnaprej,
  • možnost povezave grelnika z brezžičnimi internetnim omrežjem ter s tem možnost upravljanja na daljavo preko vašega pametnega telefona ali tablice.

Kje kupiti električni radiator znamke Glamox?

Če bi radi kupili električni radiator norveške znamke Glamox, se vam to najbolj splača storiti preko spleta. Tam boste našli spletno stran silenos-ogrevanje.si, na kateri je navedena pestra izbira različnih grelnikov te znamke. Vsi modeli so natančno opisani, tako da si lahko pred nakupom preberete vse o njihovih karakteristikah in tem, kaj vse vam omogočajo. Poleg tega pa omenjena spletna stran nudi tudi razne akcije, v katerih imajo grelniki še posebej nizko ceno, pa tudi možnost plačila na obroke, ki se jo še posebej splača izkoristiti v primeru, če boste kupovali grelnike za več prostorov naenkrat.