Gel laki so obstojni izjemno dolgo

Dlani razkrijejo marsikaj o človeku. Osnova je tako nedvomno ta, da namenimo zadostno pozornost čistoči, kar seveda vključuje tudi čistočo nohtov. Vendar pa se nato pogosto pojavi tudi želja po dodatnih dekorativnih učinkih, kot jih je mogoče doseči z manikiro. Ker je obisk kozmetičnega salona vsakič, ko si zaželimo spremembe videza svojih nohtov, za večino neizvedljiv, se pojavlja povečano zanimanje za to, kako podobne rezultate doseči doma. To vam omogočajo gel laki.

Sami poskrbite za profesionalno manikiro!

Vas spravlja ob živce, da se začne lak že kmalu po nanosu luščiti? Eden izmed možnih ukrepov v tem primeru je, da investirate v kakovostnejše, obstojnejše izdelke. Čeprav bo cena najverjetneje nekoliko višja, pa so lahko stroški na dolgi rok pravzaprav nižji, če upoštevate dolgotrajnejšo obstojnost, kar pomeni zmanjšano potrebo po ponavljanju nanosa.

Še ena možna rešitev pa je ta, da izberete drugo vrsto lakov. Čeprav so klasični laki, še posebej tisti resnično kakovostni, še vedno zelo priljubljeni, pa so se v zadnjih letih močno razširili tudi tako imenovani gel laki. Ti so kot nalašč za tiste ženske, ki vam stalno primanjkuje časa, še posebej če jih boste uporabljali v kombinaciji s kvalitetno UV oz. LED lučko, ki se jo uporablja pri utrjevanju oziroma sušenju. Tako lahko namreč nanos zdrži celo več tednov, vizualni učinki pa so primerljivi s profesionalno manikiro v kozmetičnem salonu.

LED lučka za nohte

Profesionalna Luč LED 48W – Rdeča

Naložba v kakovostno lučko za utrjevanje se splača

Strošek nakupa kvalitetne LED oziroma UV lučke se vam bo gotovo kmalu v celoti povrnil, zato je to naložba, ki se vam vsekakor splača. Tako vam namreč ne bo več treba zapravljati denarja v kozmetičnih salonih, ampak boste za svoje nohte poskrbele kar doma. V ponudbi vas čakajo vrhunske lučke, ki omogočajo izredno hitro sušenje in utrjevanje laka. Uporaba je zelo preprosta. Tudi če še nimate izkušenj, boste zagotovo zelo hitro usvojili osnovne spretnosti, ki so potrebne za to, da bodo vaši nohti vedno brezhibno urejeni in odeti v barvni odtenek po izbiri.