Izdelava kreme za obraz pri nas!

V trgovinah in drogerijah lahko kupimo marsikatero naravno kremo, a zares naravna krema je le tista, ki jo iz naravnih sestavin izdelamo doma. Predvsem pa domača izdelava kreme za obraz omogoča, da to popolnoma prilagodimo sebi in svoji koži. Pri nas se lahko naučite, kako poteka izdelava kreme za obraz iz naravnih sestavin. Prijavite se na začetno delavnico o izdelavi naravnih krem, ki jo pripravlja Naravni kotiček! Več o njej si lahko preberete na www.naravni-koticek.si!

Komu je namenjena začetna delavnica izdelave naravnih krem?
– prav vsem, ki jih zanima izdelava naravne kozmetike,
– vsem, ki iščejo idealno kremo zase,
– vsem tistim, ki verjamejo v učinkovitost naravnih sestavin,
– tistim, ki bi se radi naučili nekaj novega,
– vsem, ki bi radi preživeli 4 ure v prijetni družbi in si tako polepšali dan

Vsaka izdelava kreme za obraz se začne s pripravo sestavin, nato pa je čas za izdelavo emulzij, glede na vaš tip kože oziroma želje. Čeprav so delavnice skupinske, pa bo prva vsak udeleženec ali udeleženka deležen možnosti, da se samostojno preizkusi v izdelavi naravne kozmetike in si izdelal čudovito naravno kremo za obraz. Delavnica je tako primerna za tiste, ki si želijo naučiti več o naravni kozmetiki, kot tudi za tiste, ki jih zanima izdelava krema za obraz doma.

Na delavnici se boste naučili:
– kaj vsebuje naravna kozmetika,
– katere sestavine uporabiti,
– kako poteka priprava naravne kozmetike,
– katere sestavine blagodejno vplivajo na določen tip kože,
– kako kremo za obraz prilagoditi svojim individualnim potrebam

Še posebej pa se bomo posvetili problematični in občutljivi koži ter vam na delavnici postregli z različnimi nasveti za njeno nego. Prijavite se torej na delavnico in skupaj bomo ugotovili, kakšna naravna sredstva najbolj prijajo vaši koži ter kako jih izdelati!