Kanalete z obremenitvenim razredom F 900

betonske kanalete - faserfix super

Potrebujete kanalete za odvod površinske oziroma padavinske vode, ki dobro prenašajo različne vrste obremenitev? Bodo vgrajene na zelo obremenjeno površino, zato iščete model, ki bi spadal v najvišji obremenitveni razred F 900, saj bo ta le tako kos vsem obremenitvam? Potem ga boste našli v liniji rešitev za odvodnjavanje meteorne vode z imenom Fasefix Super nemškega proizvajalca Hauraton: https://www.hauraton.si/si/odvodnjavanje/nizkogradnja/faserfix-super/index.php.  

Katere površine spadajo pod obremenitveni razred F 900? 

Na spletnem naslovu https://www.hauraton.si/si/odvodnjavanje/nizkogradnja/faserfix-super/index.php lahko najdete predstavitev odličnih in zelo premišljeno zasnovanih Hauratonovih kanalet Faserfix Super, ki se lahko uporabljajo tudi na površinah z visoko dinamičnimi silami vse do obremenitvenega razreda F 900, torej vse do najvišjega obremenitvenega razreda. Zaradi tega so brez dvoma namenjene tudi najbolj obremenjenim površinam, med katerimi so na primer: 

  • ceste in druge površine, močno obremenjene z vsakršnim prometom, 
  • bencinske črpalke, 
  • avtocestna postajališča, 
  • avtoceste, 
  • industrijske površine, 
  • nakladalne površine, 
  • pristaniške površine, 
  • letališča in vzletišča. 

Linija Faserfix Super proizvajalca Hauarton 

Kanalete Faserfix Super so na voljo v več izvedbah oziroma tipih. Več o njih si lahko preberete na: https://www.hauraton.si/si/odvodnjavanje/nizkogradnja/faserfix-super/index.php, kjer boste našli predstavljene vse značilnosti in tehnične karakteristike takšnih kanalet, kot tudi različne druge informacije o njih in različnih tipih in modelih, ki so vam na razpolago.  

kanalete za odvodnjavanje

Med drugim se je pri izbiri kanalet z najvišjim obremenitvenim razredom F 900 možno odločiti za dva tipa izredno močnih in visoko učinkovitih okvirjev, in sicer za: 

  • sidran pocinkani jekleni okvir, 
  • sidran litoželezni okvir. 

Okvir je zasnovan tako, da omogoča dobro stabilnost in da je izredno trdno povezan s stenami kanalete, ravno tako pa je nanj odlično pritrjena tudi rešetka. Za to poskrbi kar 16 pritrditvenih točk. Izbirati je mogoče tudi med več tipi rešetk, ki so narejene iz odporne litoželezne zlitine in tako ravno tako dobro prenašajo tako obremenitve kot zunanje dejavnike. Celoten sistem za odvodnjavanje iz te linije je tako zelo vzdržljiv in se dobro obnese v vseh razmerah. Primeren je za vgradnjo kamorkoli – tudi na površine, močno obremenjene s prometom, oz. površine, na katerih se pričakuje obremenitev z dinamičnimi silami do razreda F 900.