Izdelki iVigo EHR PRO za ogrevanje kopalnice

Ogrevanje kopalnice izven kurilne sezone

Tudi izven kurilne kopalnice je včasih treba ogreti kopalnico. Nizke temperature namreč niso vezane le na zimski čas, ko običajno kurimo oziroma imamo prižgano centralno kurjavo, ampak tudi na jesen in pomlad. Jesenski in pomladni večeri znajo biti kar mrzli, enako pa velja tudi za jutra, čeprav se čez dan dovolj segreje, da kurjenje ni potrebno. Če vas v omenjenih obdobjih pogosto zebe, ko stopite izpod tuša ali iz banje, potem je treba poiskati rešitev za ogrevanje kopalnice izven kurilne sezone. Pri tem vam lahko pomagajo električni grelniki oziroma radiatorji, ki se v ta namen zelo dobro obnesejo.

Ogrevanje z elektriko je dobra odločitev

V kopalnici potrebujete priročen način dodatnega ogrevanja, ki ga je enostavno upravljati in ki je ločen od centralne kurjave. Zakaj so električni grelniki zelo dobra izbira za ogrevanje kopalnice? Za to obstaja kar nekaj razlogov, kot so na primer:

  • hitra montaža,
  • enostaven priklop na elektriko,
  • preprosta uporaba,
  • hitro ogrevanje kopalnice,
  • odlična kakovost,
  • velika energetska učinkovitost.

Električni grelniki Vigo

Za ogrevanje kopalnice izven kurilne sezone se zelo dobro obnesejo tudi električni grelniki Vigo. Gre za proizvajalca, ki nudi odlično razmerje med ceno in funkcionalnostjo, saj so njihovi modeli zasnovani tako, da so čim bolj praktični za uporabo, zanesljivi, učinkoviti in hkrati ne predragi. Poleg tega pa imajo njihovi modeli tudi večletno garancijo, kar je še dodatna prednost in znak, da so res zaupanja vredni. Z njimi boste tako zagotovo zadovoljni.

So samostojne enote, ki omogočajo varno uporabo tako v kopalnici kot v vseh drugih prostorih, uporabljajo pa se lahko tako za ogrevanje kot za sušenje perila. Oblikovani so namreč kot lestev, na katero zlahka obesite perilo, mokre brisače ali kaj drugega.

Pri tem imate na voljo več stopenj gretja, ki jih lahko hitro in enostavno nastavite na krmilni enoti. Prav tako vam je na voljo zamik izkopa ter še nekatere druge funkcije. Na voljo imate več različnih modelov z različno močjo gretja, ki jo lahko prilagodite svojim potrebam oziroma velikosti svoje kopalnice.