ročna stretch folija

Ročna stretch folija za pakiranje izdelkov

Ročna stretch folija je zelo uporabna. Predvsem pa omogoča hitro in enostavno pakiranje različnih vrst izdelkov, zato jo velja vedno imeti pri roki, saj nam lahko velikokrat pride prav. Če bi radi nekaj na hitro zapakirali ali zaščitili ter tako pripravili na transport, je to zelo dobra rešitev, ki vam bo močno olajšala pakiranje.

Preprosta uporaba in hitro pakiranje

Njena uporaba je namreč zelo preprosta, zaradi česar boste z njo prav vsak izdelek nekoliko manjših dimenzij lahko zapakirali v res kratkem času. Če bi si radi olajšali pakiranje izdelkov, potem je to zagotovo dobra rešitev za vas, ki vam bo močno olajšala pakirni proces. Poleg tega pa bodo s takšno folijo izdelki veliko bolje zaščiteni.

ročna stretch folija

Za kakšno folijo gre?

Gre za zelo raztegljivo folijo, ki je namenjena za embaliranje – ovijanje oziroma pakiranje izdelkov. Zaradi velike raztegljivosti se zlahka prilagodi obliki izdelkov ter se teh tudi popolnoma oprime. Sam material je zelo lahek in enostaven za uporabo, kar je še ena dodatna prednost. Pri tem je na voljo več različnih vrst, med katerimi lahko izbirate. Narejena je iz nadvse odpornega materiala, ki je na voljo v prozorni ali črni barvi.

Za kaj se uporablja ročna stretch folija?

Pri izbiri pa je prav tako pomembno gledati tudi na kvaliteto, saj sta od tega odvisna tako končni izgled kot tudi trajnost in odpornost kamnite obloge. Zaradi tega ni vseeno, kakšen kamen kupite, ampak pred nakupom res dobro preverite, ali je ustrezne kvalitete ali ne.

Ročna stretch folija se uporablja v različne namene, predvsem pa za zaščito izdelkov med transportom ali skladiščenjem, saj:

  • zaščiti izdelke pred prahom in umazanijo,
  • zaščiti izdelke pred vlago,
  • lahko zaščiti tudi izdelke pred soncem in UV-žarki,
  • je zelo trpežna,
  • je na voljo v različnih dimenzijah, stopnjah raztegljivosti in debelinah, s čimer jo lahko prilagodite vrsti izdelkov, ki jih želite pakirati.

Če bi radi na čim hitrejši način zapakirali izdelke, je zelo pomembno izbrati ustrezen pakirni material. Na srečo je izbira tega dandanes na tržišču zelo velika. Različne folije za ovijanje oziroma embaliranje imajo veliko prednosti in omogočajo hitro, enostavno in cenovno ugodno pakiranje. Na voljo so tako takšne, ki so namenjene ročnemu pakiranju, kot takšne, ki so namenjene za pakiranje s pomočjo stroja.