električni radiator za kopalnico

Ogrevanje kopalnice z Radialight radiatorji

Radialight radiatorji zelo dobro poskrbijo za ogrevanje prostorov. Še posebej pa se njihovi zanimivi modeli grelnikov odlično obnesejo pri gretju kopalnice. Ob tem velja omeniti, da ta proizvajalec nudi tudi grelnike, ki med seboj kombinirajo dva sistema gretja skupaj in so zaradi tega še boljši. Zaradi te kombinacije gretja so namreč pri ogrevanju celo bolj varčni in učinkoviti. Poleg tega pa so njihovi modeli tudi oblikovno zelo lepo zasnovani, kar je še en razlog več, da si jih ogledate in da premislite o morebitnem nakupu.

Kombiniran sistem gretja za kopalnico

Za razliko od klasičnih električnih grelnikov Radialight radiatorji delujejo nekoliko drugače – na kombiniran in zelo inovativen način, ki združi dva načina ogrevanja med seboj tako, da izkoristi vse prednosti obeh. Za segrevanje takšni grelniki tako kot vsi drugi klasični električni modeli še vedno uporabljajo električno energijo, s pomočjo katere se ogrejejo na termostatu nastavljeno temperaturo, ob tem pa z njo ogrejejo tudi sam prostor, v katerega so nameščeni. A ko je ta enkrat dovolj ogret, ne trošijo več energije po nepotrebnem, temveč preklopijo na drug način delovanja. Pri njem gre za ohranjanje in za izžarevanje toplote v prostor. Na tak način grelnik ostane topel dlje, enako pa velja tudi za sam prostor, ki bo tako dalj časa prijetno ogret. Kljub temu da bo prostor dalj časa ogret, pa se bo pri takšnem kombiniranem načinu gretja poraba energije za ogrevanje zmanjšala, saj se pri drugem načinu ne porabi prav nič elektrike.

Takšen kombiniran sistem gretja se tako izredno dobro obnese tako z vidika varčnosti pri porabi električne energije in stroških zanjo, kot tudi z vidika udobja, saj je temperatura prijetna in konstantna dalj časa ter brez prevelike porabe energije. Kombiniran sistem ogrevanja se dobro obnese v vseh prostorih, še posebej pa v kopalnici, kjer običajno želimo vzdrževati nekoliko višjo temperaturo. Z njim lahko poskrbite za toplo kopalnico brez nihanj v temperaturi in brez skrbi, da boste zaradi prijetne temperature na koncu meseca za elektriko odšteli preveč.

Radialight radiatorji imajo izjemen dizajn

Še ena velika prednost, ki jo imajo Radialight radiatorji pred modeli grelnikov drugih znamk, pa je njihov dizajn. Slednji je namreč preprosto izjemen. Njihovi modeli tako sploh niso videti kot običajni grelniki, temveč precej drugače – predstavljajo pravi okras prostora. Če ste recimo nameravali vašo kopalnico opremiti z ogledalom ali lepim obešalom za brisače, se lahko namesto tega odločite za grelnik tanke in dovršene oblike, ki ima prednjo stranico narejeno kot ogledalo, omogoča pa tudi možnost obešanja in sušenja brisač.

S tega vidika lahko rečemo, da njihovi modeli niso zgolj izjemno dizajnirani, temveč tudi izjemno funkcionalni, kar sploh ni nič čudnega, če vemo, da gre dober dizajn vedno z roko v roki s funkcionalnostjo. Takšen grelnik tako lahko nadomesti ogledalo in obešalo za brisače, obenem pa skrbi še za ogrevanje, torej združuje kar tri funkcije v enem. Oziroma so te funkcije kar štiri: brisače namreč lahko nanj ne le obesite, ampak na njem tudi hitro posušite, in to z isto energijo, ki jo je grelnik uporabil za ogrevanje prostora, torej brez dodatne porabe energije.

Najboljša rešitev za gretje kopalnice

Zaradi vseh svojih odličnih lastnosti Radialight radiatorji predstavljajo eno najboljših rešitev za gretje kopalnice s pomočjo električne energije. Njihove glavne prednosti v primerjavi z drugimi grelniki, ki se jih lahko kupi na tržišču, so:

  • kombiniran način delovanja,
  • velika učinkovitost pri ogrevanju,
  • z njihovo pomočjo bo prostor dlje časa ostal topel,
  • velika varčnost pri porabi energije in stroških za ogrevanje,
  • možnost vzdrževanja konstantne temperature v prostoru brez prevelikih stroškov,
  • izjemen dizajn,
  • več različnih modelov,
  • majhne dimenzije, kar omogoča postavitev tudi v majhne prostore oziroma majhne kopalnice,
  • odlična funkcionalnost,
  • visoka stopnja udobja pri ogrevanju.