Popravilo udrtin na vašemu vozilu

Popravilo udrtin na avtu

Med pogoste storitve, ki jih opravljajo v avtoservisnih delavnicah, sodijo tudi popravilo udrtin. Takšna popravila sodijo pod tehnike hladnega popravila. Zagotovo ste tudi vi kdaj imeli kakšno popravilo udrtin na vozilu. Popravljanja se zagotovo niste lotili sami, saj bi s tem morda napravili še več škode.

Popravilo udrtin na vašem vozilu ste torej zaupali strokovnjaku oziroma usposobljenemu serviserju. V tem primeru gre lahko za vsaj tri različne vrste popravil. To so popravilo udrtin zaradi toče, popravilo drugih udrtin na vozilu, popravilo tanka motorja.

Hitrejša in ugodnejša storitev

Verjetno je popravilo udrtin na vašemu vozilu potekalo precej hitreje v primerjavi z drugimi vrstami popravil. Prav tako vam za takšno storitev ni bilo potrebno plačati prav veliko denarja. Na sploh namreč velja, da so pri tehniki hladnega popravila stroški precej nižji, popravilo pa seveda poteka bistveno hitreje. V večini primerov lastniki oziroma uporabniki vozil avto dobijo nazaj še isti dan. Ob tem naj poudarimo še to, da je takšna metoda popravila za okolje povsem prijazna.

In zakaj je še toliko bolj pomembno, da je popravilo udrtin na vašemu vozilu potekalo pod okriljem izkušenih in strokovnih rok oziroma pod okriljem profesionalca? Če avto namreč popravi strokovnjak, vozilo zagotovo obdrži svojo prodajno vrednost. Posebnost takšnega popravila je zagotovo to, da imate za uspešno sanacijo še eno priložnost. Če bo namreč vaš avto popravljal nekdo, ki dela ne opravlja dovolj kvalitetno, bo za dosego popolnega učinka oziroma rezultata potrebno še klasično popravilo. To pa za vas ne pomeni nič drugega kot pa dvojni strošek.

Popravilo udrtin brez lakiranja

popravilo udrtin in poškodb od toče

Je popravilo udrtin na vašemu vozilu potekalo brez lakiranja? Dandanes se takšna storitev namreč opravlja s prav posebnimi specialnimi orodji. Z njimi se namreč sama udrtina doseže z notranje strani in se z rahlimi potiski popravi nazaj v prvotni položaj.

Na mestih, kjer udrtina ni dostopna z orodjem, pa se uporablja posebne izvlečne čepe, in sicer v kombinaciji s kakovostnim lepilom. To je torej posebno prirejeno tako, da v nobenem primeru ne poškoduje laka. Vsa tovrstna opravila pa se izvajajo s prav posebnimi vrstami lučmi. Očem torej ne uide niti najmanjša napaka na pločevini vozila. Pri celotnem postopku pa mehaniki pazijo, da se lak ne poškoduje.

Koliko vas stane takšna storitev, lahko preverite na spletnih straneh ponudnikov.