Pooblaščeni servis Kia Ljubljana in nadomestni deli

pooblaščeni servis Kia

Če želite najhitreje priti do originalnih nadomestnih delov za vaš avto, potem se obrnite na odličen pooblaščeni servis Kia Ljubljana. Na zalogi imajo veliko originalnih avtomobilskih delov, po potrebi pa lahko te tudi naročijo, pri čemer je njihova dobava izredno hitra. Pogosto pa svojim strankam nudijo tudi različne akcije, na katerih lahko nadomestne dele za svoje vozilo dobite po akcijskih cenah.

Dobava in vgradnja originalnih nadomestnih delov

Pooblaščeni servis Kia Ljubljana pa vam ne nudi le hitre dobave vseh originalnih nadomestnih delov za vaše vozilo, ampak lahko poskrbi tudi za kakovostno vgradnjo. Na vozila te znamke se namreč spoznajo več kot dobro, saj se vsakodnevno srečujejo z njimi, zato lahko vse storitve, povezane z vozili te znamke opravijo veliko bolj kakovostno kot morda lahko to opravijo kje drugje. Tudi s tega vidika so pravi naslov za vas in za to, da preizkusite njihove storitve. Še posebej pa se zanje splača odločiti v primeru, če:

servis kia
  • vam pri drugem ponudniku ne morejo dobaviti avto delov v želenem času,
  • bi drugje na avto dele čakali zelo dolgo,
  • pri drugem ponudniku lahko dobite le neoriginalne dele, vi pa bi želeli vgraditi originalne, kar je sploh nujno v primeru, če je vaš avto še v garanciji, ki je pri Kii zelo dolga,
  • s storitvami določenega drugega ponudnika niste povsem zadovoljni,
  • imate pogosto težave z vozilom, zato bi želeli ugotoviti, ali bi drug mehanik te težave znal bolj temeljito odpraviti,
  • iščete kakovostnega mehanika, ki bi vam bil vedno na razpolago, ko bi ga potrebovali, in bi za vaš avto vedno znal poskrbeti tako, kot je treba.

Redno servisiranje, menjava olja ipd.

Poleg dobave in vgradnje nadomestnih delov pa vam seveda pooblaščeni servis Kia Ljubljana nudi tudi vse redne servisne dejavnosti. Poskrbijo lahko za pregled vozila, menjavo olja in vse storitve, ki so navedene v vaši servisni knjižnici. Ob enem pa vam nudijo tudi menjavo poškodovanih delov karoserije in za različne kleparske storitve, za popravilo poškodb na steklu ali njegovo menjavo ali ličarske storitve. Avto vam lahko po želji tudi očistijo in spoliranjo, prav tako pa lahko poskrbijo tudi za poliranje luči, s čimer se poskrbi za to, da bodo žarometi spet lahko močneje zasvetili. To je še posebej pomembno pri nekoliko starejših vozilih, s poliranjem žarometov pa se lahko izognete težavam na tehničnem pregledu, pa tudi potrebi po menjavi žarometov, hkrati pa poskrbite še za boljšo vidljivost in vidnost na cesti.