Profesionalne lučke za nohte

Za sušenje lakov se uporablja lučka za nohte, ki deluje na podlagi led oziroma UV tehnologije. Če izberete profesionalen model, boste pri sušenju izjemno učinkoviti, to bo potekalo hitro, rezultati pa bodo izjemni oziroma prav taki kot pri kozmetičarki ali manikerki. V primeru, da si želite res lepe nohte, ki jih želite urejati sami doma, je to absolutno prava izbira za vas. Tako boste lahko poskrbeli za enkratno manikiro z različnimi vrstami lakov za nohte, ki so vam všeč, pa naj si bodo to gel laki, hibridni ali enofazni laki oziroma kakšna druga vrsta. S pomočjo lučke je utrjevanja laka veliko lažje!

Pri nakupu bodite pozorni le na to, kakšne so lastnosti določenega modela. Vsak model ima namreč drugačne lastnosti, zato si je pred izbiro dobro pogledati specifikacije. Pred nakupom torej preverite, kako močna je luč in za katere vrste lakov za nohte se lahko uporablja. Zelo pomembno je tudi, kako se z lučko upravlja. Ko imate enkrat nalakirane nohte, je namreč veliko težje pritisniti na določen gumb, dokler lak še ni popolnoma suh. Zato je nadvse praktično, če ima lučka senzor za premikanje oziroma je zasnovana tako, da samodejno začne delovati ter se po določenem času nedelovanja tudi sama izključi.

Praktično je, če ima vaša izbrana lučka za nohte tudi LCD ekranček, da je model ravno prave velikosti ter da omogoča nastavitev različnih časov sušenja, ki ga nato nastavite glede na svoje potrebe.

Poleg tega pa je seveda pomembno tudi to, kje LED oziroma UV luč za sušenje laka kupite. Najbolje je, da jo kupite tam, kjer zanjo dobite tudi garancijo, obvezno pa zahtevajte tudi priročnik za uporabo, saj vam bo ta razkril marsikatero skrivnost pravilnega sušenja. Seveda pa pred nakupom preverite tudi, kakšne žarnice potrebuje luč za delovanje in kje se jih lahko kupi.

Prav zaradi tega je v takšno lučko za sušenje laka za nohte pametno investirati, saj jo boste po nakupu zagotovo veliko uporabljali. Pri tem pa si ne pozabite kupite še kakšnega profesionalnega laka, ki ga brez lučke ni mogoče dobro nanesti in posušiti. Tako boste z nakupom še bolj zadovoljni!

LED lučka za nohte

Profesionalna Luč LED 48W – Rdeča

UV LED lučka za nohte

Profesionalna Luč UV LED 48W – Bela

UV lučka za nohte

Profesionalna Luč UV 36W