Glamox-H60-Bel-Wifi-regulacija

Zakaj električni radiatorji Glamox veljajo za tako zelo kvalitetne?

Glamox-H60-Bel-Wifi-regulacija

Električni radiator Glamox H60

Zato, ker so varčni, zmogljivi, lepo oblikovani in praktični! Prav zaradi tega električni radiatorji Glamox predstavljajo vir ogrevanja, za katerega se odloča vedno več ljudi. Že takoj na začetku jeseni ljudje začnejo razmišljati o tem, da se bo treba pripraviti na novo kurilno sezono. Cilj prav vseh ljudi je, da bi za ogrevanje dali čim manj in da bi bilo hkrati v njihovem domu dovolj toplo. Električni radiatorji Glamox vam omogočajo prav to!

Glamox namreč proizvaja radiatorje, ki so ne le zmogljivi, ampak tudi varčni. To pomeni, da lahko z njimi znižate stroške za ogrevanje ter hkrati poskrbite za prijetno bivanje. Še ena od njihovih prednosti v primerjavi z drugimi viri ogrevanja je, da manj izsušijo zraka, zaradi česar so zelo primerni za alergike, astmatike in na sploh za vse, ki cenijo kvaliteto zraka. Električni radiatorji Glamox delujejo tako, da se ne morejo pregreti, zaradi česar ni bojazni, da bi prostor ogreli preveč in s tem preveč izsušili zrak. Samodejno se namreč ugasnejo, ko dosežejo temperaturo, ki jo nastavimo na termostatu. Termostat Glamoxovih radiatorjev je sicer izredno natančen, kar je še ena velika prednost.

Električni radiatorji Glamox so lahko nameščeni kamorkoli, saj ne zasedejo veliko prostora. Montaža poteka hitro in enostavno, pri čemer se uporabijo stenske konzole, na katere se namesti radiator. Pri izbiri je treba paziti, da izberemo ustrezno dimenzijo in moč radiatorja, sicer pa lahko po želji v prostor namestimo tako en večji in bolj zmogljiv radiator kot več manjših. Električni radiatorji Glamox se priklopijo na električno napeljavo, zaradi česar jih lahko začnete uporabljati takoj, ko jih montirate. Uporaba je enostavna, z njimi pa boste vsekakor zadovoljni, tako kot je zadovoljnih že na tisoče uporabnikov, ki takšne radiatorje že uporabljajo vsako jesen, zimo ali pomlad.