Radiator, ki ima wifi termostat

Električni radiatorji Glamox imajo zelo kakovosten in natančen wifi termostat, ki omogoča še bolj preprosto nastavljanje temperature in številne dodatne funkcije. Gre za zelo prilagodljiv in tehnično dovršen termostat, ki še dodatno pripomore k še večji energetski učinkovitosti že tako zelo varčnih radiatorjev Glamox, ki veljajo za ene najboljših na tem področju. Za njihovo kvaliteto jamčijo številni zadovoljni kupci in dolgoletne izkušnje proizvajalca, ki prihaja iz Norveške.

WiFi-termostat-Glamox-H40-H60Sodobni električni varčni radiatorji so lahko opremljeni z različnimi vrstami termostatov. Običajno je pri vsakem od modelov radiatorjev na boljo digitalni ali wifi termostat. Prednost slednjega je možnost nastavljanja termostata preko wifi povezave oziroma kar preko interneta. To vam omogoča, da lahko wifi termostat nastavljate s pomočjo vašega pametnega telefona, medtem ko poležavate na kavču, in vam za to, da spremenite temperaturo v prostoru ni treba narediti niti koraka. A ne le to: wifi termostat lahko upravljate od koder koli, zaradi česar lahko kar iz službe preverite, ali so otroci ugasnili radiatorje, ko so šli od doma, in po potrebi to uredite vi sami.

Tako digitalni kot wifi termostat pri varčnih električnih radiatorjih Glamox sicer omogočata, da lahko natančno in vnaprej z njima nastavite želeno dnevno ali tedensko temperaturo. Poleg tega pa je možno izbrati tudi dnevno in nočno temperaturo v prostoru. Tako lahko temperaturo v prostorih popolnoma prilagodite svojim potrebam na zelo enostaven način. Tako digitalni kot wifi termostat Glamox sta namreč zelo preprosta za upravljanje in omogoča dobro uporabniško izkušnjo. Omogočata tudi zaklep termostata z nastavitvijo Child Lock, s katero se prepreči kakršne koli neželene spremembe pri nastavitvah ogrevanja.

Če bi tudi vi radi imeli radiator z wifi termostatom, obiščite silenos-ogrevanje.si. Gre za slovensko spletno stran, na kateri si lahko ogledate modele radiatorjev Glamox in njihove značilnosti. Prav tako pa si lahko na omenjeni spletni strani preberete tudi več o digitalnem in wifi termostatu, njegovih funkcijah in uporabi.