Servis vozil Kia

Avtomobili nemoteno delujejo le, če jih redno in skrbno vzdržujemo. Ne glede na to, katero znamko izberete, je treba za avto skrbeti, saj tudi najbolj zanesljive znamke, kakršna je Kia, potrebujejo redno vzdrževanje, za katerega najbolje poskrbi AC Trobec, pooblaščeni servis vozil Kia. Na njem vam zagotavljajo visoko kakovost in strokovnost izvedbe vseh servisnih in drugih storitev ter to, da bo za vaš avto kar se da najbolje poskrbljeno. Če poleg naštetega nudijo še konkurenčne cene, pa je to še dodaten plus!

Vrhunska diagnostika in strokovnost

Pooblaščeni servis vozil Kia poskrbi za vrhunsko diagnostiko ter za strokovnost vseh storitev, ki jih izvajajo. Pri njih so popravila narejena v skladu z najvišjimi standardi, ki jih določa proizvajalec, s čimer se izognemo napakam in težavam ter poskrbimo za kar se da najboljše delovanje avtomobila na dolgi rok. To pomeni, da bo vaš avto na tak način odlično vzdrževan, kar vpliva tako na njegovo zanesljivost kot na življenjsko dobo.

S takšnim skrbim vzdrževanjem vozila se tako ohranja tudi njegova vrednost na dolgi rok, kar je vsekakor bistvenega pomena tudi pri morebitni prodaji. Pri prodaji pa vam lahko pomaga tudi skrbno izpolnjena servisna knjižnica vašega vozila oziroma arhiv vseh servisov in popravil, ki ga vodi vaš pooblaščeni serviser, saj se iz njega točno vidi, v kakšnem stanju je vaš avto, kaj vse je bilo zamenjano in kdaj, ter to, kako je bil avto vzdrževan.

Naročite se na servis!

V primeru, da je čas za redni letni servis vašega avtomobila, nikar ne čakajte, ampak se nanj čim prej naročite. Danes je naročanje na servis vozil Kia bolj preprosto kot kdaj koli prej, saj vam je poleg telefonskega naročanja na voljo tudi spletno naročanje, ki je hitro, udobno in zelo preprosto. Vse, kar morate storiti, je, da svoje podatke vnesete v spletni obrazec, ki ga najdete na ac-trobec.si, in kmalu boste prejeli termin, ko lahko pripeljete vaš avto in ko so si izkušeni in zanesljivi mehaniki rezervirali čas posebej za vas!