Slovenska naravna kozmetika za obraz

Essentiq je slovenska naravna kozmetika za obraz, lase in telo, poleg tega pa vam ponujajo tudi odlične naravne osvežilce zraka in dišave za dom. Vsi njihovi izdelki so certificirani in ustrezajo najvišjim standardom, zato so vredni zaupanja in primerni tudi za tiste z najbolj občutljivo kožo. Ne vsebujejo namreč nekaterih dodatkov, ki jih vsebujejo konvencionalni kozmetični izdelki, ampak temeljijo na naravnih izvlečkih različnih rastlin, ki imajo dokazano blagodejne učinke.

Kakšno nego potrebuje vaš obraz?

Koža na obrazu je vsakodnevno izpostavljena različnim temperaturam, nihanju vlage, suhemu zraku, smogu, nečistočam, UV žarkom in še čemu. Poleg tega nanjo vpliva tudi to, kaj jemo, koliko se znojimo, koliko se je dotikamo, pa tudi to, kako dobro je prekrvavljena. Zaradi vsega naštetega je logično, da moramo zanjo ustrezno skrbeti, če želimo, da je v optimalni formi:

  • čiščenje kože z nežnimi sredstvi vsako jutro in večer je temelj nege,
  • po čiščenju je treba kožo ustrezno zaščititi s kremo, ki je prilagojena našemu tipu kože.
  • za nežno in občutljivo kožo okrog oči je smiselno uporabljati posebno kremo,
  • da je koža primerno hidrirana oziroma navlažena, se uporabijo vlažilni toniki.
  • po tridesetem letu začnemo uporabljati še kakšen antiage serum ali kremo za pomladitev kože,
  • občasno je koži na obrazu dobro privoščiti kakovosten naravni piling.
Krema za obraz Aloe vera & Vanilija

https://www.essentiq.si/izdelek/krema-za-obraz-aloje-vera-vanilija/

Naravna kozmetika za obraz Essentiq ima v svojem kakovostnem prodajnem programu na voljo različne kozmetične izdelke iz organskih oziroma ekoloških sestavin, s katerimi lahko poskrbite za celovito nego kože na obrazu. Na voljo so tako različni geli za čiščenje oziroma čistilci, dobro vpojne kreme za obraz in tiste za okrog oči, vlažilni toniki, antiage serum, naravni piling in še mnogo, mnogo več.

ESSENTIQ – Za vas iz narave from Essentiq Slovenija on Vimeo.

Če bi radi poskrbeli za čim bolj učinkovito nego vaše kože, s tem pa tudi za to, da bi bila ta lepa, mladostna, sijoča in brez nečistoč, je slovenska naravna kozmetika Essentiq zagotovo prava izbira za vas, saj vas nikakor ne bo razočarala. Njihovi izdelki namreč navdušujejo tako v Sloveniji kot v tujini, zato bodo očarali tudi vas, vaša koža pa vam bo zelo hvaležna, da ste namesto konvencionalnih kozmetičnih izdelkov izbrali naravne.