Stenski grelnik za kopalnico – Vigo

Električni stenski grelnik in sušilnik - Vigo EHR

Električni stenski grelnik in sušilnik – Vigo EHR

Udobje v kopalnici zagotavlja tudi ogrevanje, ki mora biti urejeno tako, da je čim bolj učinkovito. Zagotovo nihče od nas ne mara čakanja na to, da se kopalnica v mrzlih dneh dovolj ogreje, da se bo v njej prijetno stuširati. Zaradi tega je pomembno, da jo lahko ogrejemo čim hitreje, za kar najbolje lahko poskrbi stenski grelnik za kopalnico – Vigo.

Hitro ogrevanje kopalnice

Stenski grelnik za kopalnico –Vigo vam omogoča zelo učinkovito delovanje, saj večino električne energije pretvori v toploto, in to v najkrajšem možnem času. Zato bo vaša kopalnica z njim topla kot bi mignil. Poleg tega pa je omenjeni grelnik tudi sicer zelo priročen, saj deluje s pomočjo električne energije. To pomeni, da za svoje delovanje ne potrebuje drugega kot električno napeljavo, kar pomeni, da se ga lahko namesti praktično kamor koli.

Njegova uporaba je popolnoma varna, saj so vsi električni deli dobro zaščiteni pred vlago in kapljicami vode, poleg tega pa ima ta električni radiator tudi posebno zaščito proti pregrevanju. Zaradi nje ne more pri do pregretja, kar je pomembno tako z vidika varnosti kot tudi z vidika porabe električne energije.

Grelnik, ki je lahko tudi sušilnik

Ima pa stenski grelnik za kopalnico – Vigo EHR še eno dodatno prednost, in sicer to, da se ga lahko uporablja ne le za ogrevanje, ampak tudi za sušenje oblačil, mokrih brisač ali česar koli drugega. Radiator je namreč posebej zasnovan tako, da lahko nanj obesimo mokro perilo in ga med ogrevanjem kopalnice učinkovito posušimo. Na toplem radiatorju se bo perilo zagotovo veliko hitreje posušilo, kar je dodatna prednost. Tako brisače ne bodo ostajale vlažne, zaradi česar se boste znebili tudi neprijetnega vonja, bakterij in glivic, ki lahko zaradi vlage nastajajo na njih.

Garancija in enostavna montaža

Poleg tega pa imajo omenjeni grelniki tudi garancijo, in sicer kar 5 let, zato se nanje lahko zanesete. Namestitev je enostavna in vam bo vzela manj kot 20 minut, montažo pa lahko uredite kar sami, saj je vse, kar potrebujete za to, priloženo kompletu.