Električni kopalniški radiator za prehodna obdobja

Tudi vas kdaj ob večerih jeseni rado zazebe? Podobno se nam dogaja tudi ob hladnih pomladanskih jutrih in večerih, čeprav je čez dan takrat že dovolj toplo, da nam ni treba kuriti. Zaradi tega marsikdo takrat že zaključi kurilno sezono in preneha ogrevati prostore, saj bi bilo to neracionalno iz finančnega vidika. Za dodatno ogrevanje v prehodnih obdobjih nam torej lahko zelo prav pride električni kopalniški radiator, ki je tako z vidika stroškovne učinkovitosti kot z vidika udobja zelo pameten nakup.

Izberite najboljšo rešitev za ogrevanje

Katera je najboljša rešitev za ogrevanje kopalnice v prehodnih obdobjih? To je zagotovo kakovosten električni kopalniški radiator, ki ne potrebuje nobenih dodatnih instalacij, ampak se ga enostavno priklopi v električno vtičnico. Torej je montaža nadvse preprosta in hitra, tako da lahko že takoj isti dan po nakupu preverite, kako učinkovit je tak grelnik. Z njim lahko hitro ogrejete vašo kopalnico in poskrbite za to, da vam je v njej toplo, saj so takšni grelniki lahko zelo učinkoviti.

Pri nakupu tako obvezno preverite moč modelov, ki so vam všeč, pa tudi to, koliko električne energije porabijo, ter nato izberite čim bolj učinkovit ter hkrati čim bolj varčen model. Tako boste z njim zadovoljni tako glede tega, kako hitro bo vaša kopalnica topla, ko ga boste prižgali, kot z vidika tega, kolikšna bo njegova poraba in s tem vaši stroški za ogrevanje. Danes na srečo obstajajo že zelo varčni modeli, ki porabijo zelo malo energije, zato se vam splača kupiti tak model.

https://silenos-ogrevanje.si/izdelki/vigo-ehr/

Ogrevanje in sušenje brisač

Ko izbirate električni kopalniški radiator, mislite tudi na to, da ga boste lahko uporabljali za sušenje brisač. Če je namreč tako hladno, da potrebujete dodatno gretje, se tudi brisače v kopalnici ne bodo dobro sušile. Zaradi tega ostajajo vlažne, razvije pa se lahko tudi neprijeten vonj. Temu se lahko izognete, če izberete tak grelnik, ki je hkrati tudi sušilnik. To vam omogoča posebna zasnova v obliki lestve, na katero ni težko dati sušiti brisač. Tako bodo te hitro suhe, kopalnica pa lepo topla tudi v prehodnih obdobjih, ko centralni kurilni sistem ne bo več deloval.