Naravna kozmetika Essentiq

Obožujete vse, kar je naravno? Potem je naravna kozmetika Essentiq zagotovo prava izbira za vas! Prvovrstna in visokokakovostna kozmetika iz naravnih organskih sestavin poskrbi za lepše lase in kožo na zdravju in okolju prijazen način. Zaradi naravnih sestavin je namreč ta kozmetika tudi ekološka. Poleg tega pa je naravna kozmetika Essentiq plod slovenskega znanja in izkušenj. Gre namreč za slovensko organsko kozmetiko, ki pa se je prej kot doma uveljavila v tujini – tam jo poznajo skoraj vsi, ki cenijo kakovostno in naravno, sedaj pa je čas, da jo spoznamo tudi v Sloveniji!

Zakaj je naravna kozmetika odlična izbira za vas? Verjetno ni treba posebej poudarjati, da naravne sestavine blagodejno in nežno delujejo, predvsem pa vaši koži in lasem ne škodujejo, ampak jih obogatijo z učinkovinami, ki jih lahko najdemo le v naravi. V naravni organski kozmetiki namreč ni nobenih parabenov in raznoraznih sintetičnih barvil niti parafinov, ki jih sicer pogosto najdemo v kozmetičnih produktih oziroma kremah. Tam boste našli celo snovi, kot so derivati klora, čeprav po izkušnjah iz bazenov vsak ve, kako klor izsuši in razdraži kožo. Naravna kozmetika Essentiq derivatov klora ne vsebuje, ravno tako pa v njej ni silicija, propilen glikola in formaldehidov ter še marsičesa drugega ne, saj je narejena z mislijo na čim večjo prijaznost do našega zdravja.

Naravna kozmetika Essentiq torej ne vsebuje ničesar, kar bi lahko škodovalo vašemu zdravju ali dražilo vašo kožo, prav tako pa ne vsebuje snovi, ki bi škodovale okolju. Tako se po sestavi precej razlikuje od konvencionalne kozmetike. Kar 98 do 99 procentov vseh sestavin v kozmetičnih izdelkih Essentiq je namreč popolnoma naravnih oziroma ekoloških. Naravna kozmetika Essentiq je namreč zasnovana tako, da je čim bolj prijazna tako nam kot okolju, v katerem živimo. To pa je možno le z veliko vsebnostjo organskih in naravnih sestavin, na katerih bazira ta kakovostna slovenska kozmetika. Ste jo že preizkusili?