Psihoterapija iz Ljubljane

Če vas mučijo kakršne koli težave, je psihoterapija Sabina Gombač, pravi naslov za vas in za to, da jih čim prej rešite! Na tak način boste dobili potrpežljivo poslušalko in sogovornico, ki vam bo pomagala iz stiske, ki vas teži. Že to, da najdete nekoga, ki vam zares prisluhne, je ogromno vredno, če pa vam zna pri vaših težavah še učinkovito in strokovno pomagati, pa je to sploh nekaj, kar vam lahko spremeni življenje.

Nikar torej ne čakajte, da vaše težave postanejo še večje ali celo tako velike, da se z njimi sploh ne boste več zmožni spopasti, ampak raje poiščite pomoč takoj zdaj! Z leti se bo namreč vaša stiska le še poglobila, vi pa se boste vedno bolj počutili ujeti v njej, zato bo še težje poiskati pomoč. Če občutite kakršno koli stisko, je treba ukrepati čim prej!

Celostni pristop k reševanju težav

psihoterapevtka sabina gombačPsihoterapija Sabina Gombač vam nudi celostni pristop pri reševanju vaših težav, ki vas mučijo. Te so lahko zelo različne, kot smo različni ljudje. Vsak od nas ima svoje stiske, svoje travme, svoje strahove. Sploh slednji so lahko velikanska ovira na življenjski poti. Zavirajo nas pri uresničevanju ciljev, pri iskanju zaposlitve ali partnerja pa tudi nasploh pri vsem, česar se lotimo. Podobno velja tudi za nizko samopodobo, ki je pri marsikom velik problem, s katerim se spopada ogromno ljudi.

Vendar pa vse to lahko spremenite, če se za to odločite! Težave, ki vas mučijo, lahko premagate, da bodo za vas postale preteklost. Zagotovo se zavedate, da bi bilo brez strahov, ki vas obremenjujejo, lažje živeti, prav tako bi bilo lažje živeti brez anksioznosti, izbruhov jeze, zelo čustvenih odzivov na določene situacije ali brez nizke samopodobe, saj bi se vsega lotevali lažje in bolj samozavestno, zaradi česar bi bili pri svojem delu in tudi v svojem zasebnem življenju bolj uspešni, s tem pa tudi bolj zadovoljni. Če bi radi zaživeli tako, vam lahko pomaga psihoterapevt Sabina Gombač iz Ljubljane!